msfc Link facebook

Wie zijn wij

Flevo Horse Support bestaat sinds 2010 en is door mij - Caroline Janssen-Hardam – opgezet.

Ik ben al van jongs af aan actief in de paardensport en heb sindsdien een grote passie voor paarden. Door de vele problemen bij paarden door slecht passende zadels heb ik, na jaren in de managementsector gewerkt te hebben, mijn carrière opgegeven om me het ambachtelijke vak van zadelmaker, maar ook zadelpasser eigen te maken en als zelfstandige verder te gaan.

De gedegen MSFC-opleiding, waar ik ben opgeleid door de beste Master Saddlers van Engeland, heb ik met mooie resultaten afgerond en om die reden mag ik mijzelf Master Saddle Fitting Consultant noemen, oftewel gecertificeerd zadeldeskundige. Daar heb ik geleerd hoe je leer bewerkt en reparaties aan harnachement op een gedegen wijze uitvoert. Regelmatig volg ik bijscholingen en reis ik naar het buitenland om me verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven in het vak.

Daarnaast heb ik bij Massage Hippique met goed gevolg de opleiding 'Sportmassage voor Paarden' doorlopen. 

Flevo Horse Support werkt samen met andere specialisten, zoals dierenarts/chiropractor, fysiotherapeut/osteopaat en hoefsmid, om een optimaal functioneren van uw paard te bewerkstelligen.